بهترین سرویس اینترنت خانگی و اداری

امروزه اینترنت یکی از نیازهای اساسی در کسب و کارها و فعالیت های شخصی و زندگی روزمره افراد است. با رونق مشاغل مختلف نیاز به اینترنت حتی در مشاغل سنتی هم احساس میشود. یکی از عوامل پیشرفت افراد در کسب و کارشان بهره برداری از اینترنت پر سرعت است. در این مقاله قصد داریم انواع بهترین سرویس اینترنت خانگی و اداری را معرفی نماییم تا بتوانید با توجه به نیاز خود آن را انتخاب نمایید.
1- اینترنت DSL
خط مشترک دیجیتال است که با استفاده از خط تلفن شهری اتصالی پرسرعت را برای شما به ارمغان میاورد. همان طور که اشاره شد به دلیل اتصال با خط های تلفن بهترین انتخاب برای مصارف خانگی و مشاغل کوچک میباشد. لازم به ذکر است بیشتر شرکت ها و مشاغل در ایران از این نوع اتصال استفاده میکنند چرا که مقرون به صرفه بوده و دسترسی به آن راحت تر است. اما به دلیل سرعت نسبتا پایین انتخاب تمامی کسب و کار ها نیست. در هر مکانی که شما یک خط تلفن داشته باشید به راحتی میتوانید هم از خط تلفن و اینترنت DSL استفاده نمایید .
مزایای اینترنت DSL
- دسترس راحت و آسان به هر مکانی که دارای خط تلفن باشد
- مناسب برای فعالیت های روزانه و شرکت های کوچک
- قابل دسترس ترین سرویس اینترنت در ایران
- مقرون به صرفه است
- استفاده همزمان از اینترنت و تلفن
معایب اینترنت DSL
- سرعت اینترنت پایین(نسبت به دیگر سرویس ها )
- کاهش سرعت با فاصله دور مکان اتصال با مرکز مخابرات
انواع اینترنت مخابراتی (DSL)
– اینترنت (ADSL) :
این سرویس اینترنت جزو اولین سرویس ها در ایران بوده که با کابل کشی از خطوط تلفن اتصال را برقرار میکند. در این مدل اینترنت سرعت دانلود و اپلود اطلاعات با هم متفاوت است . کاربران بیشتر از دانلود استفاده میکنند، یکی از نقص های سرویس اینترنت خانگی و اداری ADSL سرعت آپلود پایین تر از دانلود است. لازم به ذکر است که سرعت و کیفیت ADSL2+ از ADSL بیشتر بوده و میانگین سرعت ADSL2+ بین ۱ مگابایت بر ثانیه (برای آپلود) و ۲۴ مگابایت بر ثانیه (برای دانلود) است. حداکثر سرعت اینترنت ADSL مخابرات ۱۶ مگابایت بر ثانیه است. از مودم های ADSL مناسب برای این سرویس می توان به TD-W8961N , DSL-124 اشاره نمود.
تمامی کابل های استفاده شده در این سرویس اینترنت از سیم های مسی است که سرعت برابری از مخابرات تا منزل را طی میکند.
مزایا اینترنت adsl
- کیفیت و پایداری مناسبتر نسبت به Dial Up
- امکان استفاده همزمان از اینترنت و تلفن و یا فاکس
- حق اشتراک ثابت ماهانه و به صرفه بودن قیمت ها
- نصب آسان
معایب اینترنت adsl
- سرعت معمولی در ارسال فایلها
- عدم امکان تغییر خط تلفن مورد استفاده به دلیل نصب تجیهزات در مخابرات
- عدم امکان استفاده مشترک یک اشتراک در مکانهای مختلف
- تغییر کیفیت و سرعت انتقال داده ها با توجه به فاصله مشترک از مرکز تلفن
- کیفیت پایین سیم های تلفن و احتمال پوسیدگی آن
– اینترنت VDSL :
سرویس اینترنت خانگی و اداری VDSL از ADSL پرسرعت تر و با ثبات تر است. VDSL هم یک اینترنت نامتقارن است که سرعت دانلود ان از اپلود ، بیشتر بوده و لازم به ذکر است که سرعت VDSL در حالت نرمال 5 برابر ADSL است. حداکثر سرعت اینترنت VDSL مخابرات ۵۰ مگابایت بر ثانیه است.
VDSL دارای فیبرنوری میباشد ؛ فیبر نوری از کاهش سرعت بر اثر افزایش فاصله جلوگیری میکند. به همین دلیل اگر در اینترنت VDSL فاصله زیادی بین خدمات دهنده و کاربران باشد دچار اختلال و کاهش سرعت اینترنت نمیشود.
با توجه به عکس اینترنت های vdsl دارای سرعت بیشتری نسبت به adsl است این تفاوت را میتوان در دارا بودن vdsl ها به فیبر نوری نیز اشاره کرد. بنابرین اگر به دنبال اینترنتی پرسرعت تر از adsl با کیفیت خوب و قیمت مناسب تر از فیبر ها هستید مودم هایی چون تی پیلینک TD-W9960 ، Archer VR300 و دیگر مودم های VDSL میتواند بهترین گزینه برای ارائه اینترنت vdsl به کاربران باشد.
مزایای اینترنت VDSL
- سرعت بالاتر نسبت به اینترنت adsl
- پهنای باند 6 برابری نسبت به اینترنت adsl
- می توانید از سرویس های دیگر (ویدئو کنفرانس و SIP) همزمان با اینترنت استفاده کنید
- سیم کشی مخصوص به خود را دارد که سبب ایجاد نویز کمتری خواهد شد
- اتصال قوی تر و قطع و وصلی کمتری نسبت به اینترنت ADSL دارند
معایب اینترنت VDSL
- برد کاملا محدود در حدود 300 متر، چرا که شبکه های vdsl گسترده نیست
- قابلیت اتصال به تمامی خط های تلفی را ندارد
- قیمت سرویس های ان بالاتر از اینترنت adsl میباشد
– فیبر نوری (FTTH) :
از پرسرعت ترین سرویس های اینترنت میباشد چرا که کابل کشی آن بر اساس فیبر نوری است، در نتیجه سرعت آن بسیار بالا تر از vdsl میباشد. قابل به ذکر است فاصله در این نوع اینترنت معنایی ندارد چرا که فیبر نوری از کاهش سرعت در فاصله های طولانی نیز جلوگیری میکند. این نوع اینترنت بیشتر برای سازمان ها ، شرکت ها ، نهاد ها و … به کار میرود و کمتر کسی آن را برای مصرف خانگی تهییه میکند. پیشرفته ترین و پرسرعت ترین اینترنت سرویس مخابرات است. حداکثر سرعت انتقال داده ها در فیبر نوری 200 مگابایت بر ثانیه بوده است.
لازم به ذکر است همانطور که اینترنت فیبرهای نوری از سرعت بیشتری برخوردارند، به نسبت اینترنت های قبلی هزینه بیشتری هم دارند. با توجه به عکس تمامی کابل کشی هایی که از مخابرات تا منطقه مورد نظر کشیده شده است فیبرنوری بوده و به همین دلیل فرق بسیاری میان اینترنت های ftth وvdsl است.
مزایای اینترنت Ftth
- سرعت بالا در فیبرنوری حتی در فاصله های طولانی
- پهنای باند قوی تر نسبت به دو اینترنت قبلی
- هزینه ی مناسب تر نسبت به اینترنت های هم سرعت خود مثل اینترنت های TD/LTE ، اینترنت های موبایل و اینترنت های رادیویی
معایب اینترنت Ftth
- ناتوانی در انتخاب مقدار حجم اینترنت فیبرنوری
- دریافت استعلام از شرکت مخابرات برای ارائه سرویس اینترنت فیبرنوری در محدوده شما
- زمان راه اندازی اینترنت فیبر نوری
این مطلب به روز رسانی خواهد شد ….