طبق نتایج منتشر شده از آزمایشهای شرکت مدیاتک روی WIFI 7، این تکنولوژی جدید میتواند به حداکثر سرعت مشخص شده برای 802.11be (نام رسمی برای استاندارد برای وایفای 7) دست یابد.
لازم به ذکر است که استاندارد 802.11be که توسط IEEE تدوین شده است، در مرحله پیش نویس قرار دارد و به نظر نمیرسد این استاندارد تا قبل از سال 2024 توسط موسسه مهندسان برق و الکترونیک تکمیل و تایید نهایی شود.
تفاوت بین WIFI 7 و نسخههای پیشین:
در شرایط مشابه از نظر تعداد آنتنها، WIFI 7 به دلیل استفاده از کانالهای 320 مگاهرتزی و مدولاسیون 4096-QAM میتواند تا 2.4 برابر سرعت بیشتری نسبت به WIFI 6 داشته باشد.
سرعت مورد انتظار برای این فناوری 30 گیگابیت در ثانیه است. این در حالی است که حداکثر سرعت برای نسخههای پیشین نظیر WIFI 6 در حدود 9.6 گیگابیت بر ثانیه و برای WIFI 5 برابر 3.5 گیگابیت بر ثانیه بوده است.
در تئوری، روترهای WIFI 7 به لطف استفاده از تکنولوژیهای جدید، ضمن داشتن توانایی ارائه سرویس به دستگاه های متصل شده بیشتر، توان کمتری مصرف کرده و قادر به ارائه پوشش وایرلس بهتری هستند.
Wi-Fi 7 در باندهای فرکانسی 2.4 گیگاهرتز، 5 گیگاهرتز و 6 گیگاهرتز قابل استفاده بوده و به دلیل ارائه پهنای باند و سرعت بسیار بالا و نرخ تاخیر بسیار پایین بستر بسیار مناسب برای کاربردهایی نظیر استریم ویدئو های با کیفیت بالا نظیر 8K، اینترنت اشیاء، تکنولوژی های واقعیت مجازی و رایانش ابری است.
نوآوریهای احتمالی در وایفای 7
با وجود وایفای 7 و سرعت بینظیر آن پیشبینی میشود رشد هوش مصنوعی نیز شدت خواهد گرفت و توسعه این بخش از تکنولوژی احتمالا پا را بسیار فراتر از ارزیابیهای ما خواهد گذاشت. چرا که با وجود سرعت بالا میتوان هوش مصنوعی را حتی به سرعت نرمالیزه شده در خانه ها اجرا کرد و آن را در دسترس همگان قرار داد.
در کنار هوش مصنوعی ، توسعه زیر ساخت قدرتمندی برای دنیای فضای مجازی به وجود خواهد آمد و در طول چند سال آینده که این فناوری به مرحله اجرا برسد احتمالا خیلی از قواعد امروز دنیای تکنولوژی تغییر کرده و مسیر دیگری در جهت پیشرفت را طی خواهد کرد.